Sustine Agricultura

ALASCOM sprijina afacerea ta! Alaturi de Societate, Companii, Oameni şi Mediu

Stim ca e dificil sa conduci o afacere, stim cum e atunci cand esti peste masura de aglomerat si stim ca orice sprijin in gestionarea activitatilor este mereu bine-venit. De accea ne-am hotarat sa venim in sprijinul tau si al afacerii tale!

ALASCOM si-a inceput activitatea in 1998 cand a deschis prima statie de distributie a carburantului în Buzau. Apoi, în 2016, ALASCOM a trecut printr-o campanie de rebranding, fiind adusa la standardele europene.

Încercand sa satisfaca un numar cat mai mare de servicii pentru clientii sai, ALASCOM a devenit un adevarat centru multifunctional de servicii. Astfel, în cadrul magazinelor si statiilor de alimentare pot fi gasite mai multe produse, printre care: consumabile pentru autoturism, produse cosmetice, alimente, sucuri si bauturi alcoolice, dar si diverse cadouri precum jucarii pentru momentele in care trebuie sa ajungi la o petrecere si singurul loc NON-STOP pe care il cunosti la ora evenimentului este magazinul ALASCOM.

Acesta este motivul pentru care ALASCOM vine din nou in sprijinul tau si al afacerii tale cu o noua OFERTA SPECIALA: gata cu grija alimentarii cu combustibil a vehiculelor tale! Aducem combustibilul la tine acasa pe o perioada de 4 ani! In plus, primesti un rezervor in care poti depozita pana la 9000 L de combustibil si o pompa de alimentare! Toate acestea GRATUIT!

ALASCOM este prima benzinarie din Romania care ofera agricultorilor si fermierilor din Romania posibilitatea Stergerii de pe lista de sarcini a alimentarii cu combustibil a vehiculelor. Cum vom face acest lucru? Simplu: aducem benzinaria pe proprietatea ta! Iar totul se rezolva în 3 paşi:

  • Noi iti oferim GRATUIT un rezervor de 9000 L pe care il montam acolo unde ne spui tu;
  • Semnam un contract prin care tu ne ceri noua combustibil;
  • Noi il livram si timp de 4 ani ai uitat de aceasta grija!

Nu-i aşa ca e simplu?

Si pentru a te convinge ca aceasta OFERTA este una care nu trebuie ratata, iata cateva informatii despre rezervorul pe care il oferim GRATUIT:

Rezervor suprateran cu cuva de retentie 9.000L:

  • produs dupa normele europene in vigoare, poseda certificat de productie EU
  • dimensiunile cuvei de retentie (lungime x latime x inalţime) – 391 x 210 x 65 cm
  • diametru 190 cm
  • putem sa montam rezervorul pe orice tip de teren, fara sa se rastoarne, pentru ca are suporti pentru prevenirea rasturnarii si calota cu diametrul de 400 mm
  • rezista mult timp, fara sa rugineasca in urma ploilor, fiind acoperit cu un strat anticoroziv si cu un strat de vopsea
  • vei sti mereu cat combustibil mai ai in rezervor, pentru ca are un indicator de nivel

In plus, pentru ca esti un om practic, ne-am gandit ca vei avea nevoie si de o pompa, asa ca vei primi una tot GRATUIT! O pompa diesel, cu afisaj electronic de 3 cifre si debit de 56 l/min.

Pentru mai multe detalii despre oferta si despre modalitatile de intrare in posesia rezervorului si a pompei, contacteaza-ne!