Benzinarie

In anul 1998 a fost deschisa prima statie de distributie carburant ALASCOM in Buzau. Pe parcursul anilor statia a suferit diverse modificari si imbunatatiri, la inceputul anului 2016 a trecut printr-o campanie de rebranding total si a fost adusa la standarde europene.

Statia ALASCOM ofera mai mult decat carburant, ea este un adevarat centru multifunctional de servicii. In magazinul ALASCOM poti cumpara aproape orice produs doresti: consumabile pentru autoturism, produse cosmetice, alimente, sucuri si bauturi alcoolice dar si diverse cadouri precum jucarii pentru atunci cand trebuie sa ajungi la o petrecere si singurul loc NON-STOP pe care il cunosti la ora evenimentului este magazinul ALASCOM.

Serviciile oferite in statia noastra au fost dezvoltate pentru a veni in intimpinarea nevoilor clientilor ALASCOM, persoane active care doresc sa rezolve mai multe sarcini cotidiene intr-un singur loc, cu maximum de confort economisind timp si resurse.

Statia ALASCOM este dotata cu un sistem performant de securitate format din: 32 de camere CCTV pentru supravegherea continua locala si de la distanta a tuturor zonelor de inters, un sistem de anuntare vocala care este utilizat atat pentru transmiterea mesajelor normale dar si pentru anunturi in caz de urgenta, un sistem de control al accesului si antiefractiei. Sistemul antiefractie este conectat la un centru distant de monitorizare 24/24 de unde alarmele sunt trimise catre echipele de interventie rapida. Toate acestea sunt destinate asigurarii securitatii si confortului dumneavoastra.